Junioritoiminta

Turun Urheilukiipeilijät on juniori- ja kilpakiipeilyn kehittämiseen keskittyvä seura. Juniorit jaetaan ikänsä ja tavoite- sekä motivaatiotason perusteella ryhmiin. Mukaan voi lähteä täysin vasta-alkajana tai aiemmin kiivenneenäkin. Sopiva ryhmä katsotaan aina tapauskohtaisesti jokaiselle ilmoittautuneella.

Uusia junnuja otetaan mukaan aina kauden alkaessa. Kaudet on jaettu kevät- ja syyskauteen, ja ne alkavat tammikuussa ja elokuussa. 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset voi laittaa sähköpostitse osoitteeseen urheilukiipeilijat@gmail.com

Ryhmät kokoontuvat pääsääntöisesti arkipäivisin Kiipeilykeskus K2:lla Piispanristillä. Taitojen karttuessa saatamme vierailla myös muilla halleilla, niin Turussa kuin sen ulkopuolellakin. Säiden salliessa ja taitojen karttuessa saatamme myös kiivetä ulkona.

Ryhmät ovat tällä hetkellä seuraavanlaiset:

Kiipeilykerho 5-6 v 

Kiipeilykoulu 7-9v

Juniorit 1 10-12v 

Juniorit 2 13v ylöspäin

Tämän lisäksi järjestämme haasteryhmiä, joihin osallistuvalla tulee olla itsestä lähtevä motivaatio ja into kiipeilyn kehittämiselle ja ylimääräiselle harjoittelulle.

Haaste mini 7-10v

Haaste juniori 11v ja ylöspäin

Treenikauden hinta on tällä hetkellä kiipeilykoulun ja junioriryhmien osalta 350€ ja sisältää 1,5h treeniä viikossa. Hinta sisältää viikoittaisia harjoituksia noin 20 viikon ajan, kauden pituudesta riippuen. Haasteryhmäläisten hinta on 550€ ja harjoituksia on 3,5h viikossa.

Huomioithan, että treenikauden maksu ja jäsenmaksu ovat erillisiä, ja kumpikin tulee olla suoritettu, jotta lapsi tai juniori voi osallistua treeneihin.
Mikäli samasta perheestä osallistuu treeneihin useampi lapsi, saavat nämä sisaralennuksen, joka on 30€ per lapsi.