Jäseneksi

Kuka tahansa kiipeilystä kiinnostunut ja seuran säännöt hyväksyvä voi liittyä Turun Urheilukiipeilijät ry:n jäseneksi. Jäsenyytesi astuu voimaan kun olemme vastaanottaneet jäsenmaksusi. Hyväksynnässä saattaa olla muutaman viikon viive.

Jäseneksi haluava voi valita itselleen parhaiten soveltuvan vaihtoehdon. Turun urheilukiipeilijöiden tarjoamat jäsenedut ovat kaikille jäsenille jäsenluokasta huolimatta. poikkeuksena on Suomen Kiipeilyliiton kiipeilyvakuutus ja muut mahdolliset Suomen Kiipeilyliiton edut, jotka ovat ainostaan voimassa varsinaisille ja juniorijäsenille. Tutustu Turun Urheilukiipeilijöiden jäsenetuihin!

Jäsenmaksu suoritetaan kalenterivuodeksi kerrallaan ja on saman hintainen riippumatta siitä, milloin jäsenyytesi aloitat. Myös jäsenyyden voimassaoloaika on kalenterivuosi. Pyydämme vuonna 2024 liittyviä uusia jäseniä maksamaan jäsenyyden saman päivän aikana, kun on lähettänyt jäsenpyynnön.

Jäseneksi liitytään Suomisportin kautta, ja jäseneksi liittyminen vaatii Suomisportin sporttitilin. Voit käyttää olemassa olevaa tiliä tai luoda itsellesi tilin. Kun painat alla olevaa liittymisnappia, sinut ohjataan suoraan Suomisport-sivuille, ja ohjeistetaan tilin luomisessa ja kirjautumisessa. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä Suomisportin asiakaspalveluun.


Varsinainen jäsen 95 €: Jäsenmaksu yli 19-vuotiaille. Sisältää Suomen Kiipeilyliiton kiipeilyvakuutuksen.


Rinnakkaisjäsen 24 €: Aikuiset ja juniorit, jotka ovat jo varsinaisina jäseninä toisessa Suomen Kiipeilyliiton alaisessa seurassa.


Kevytjäsen 24 €: Kevytjäsenyys aikuisille ja junioreille, joilla on voimassaoleva oma kiipeilyvakuutus. Vakuutustodistus lähetettävä seuraan liittymisen yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen urheilukiipeilijat@gmail.com.


Juniorijäsen (alle 19 v.) 89 €: Juniorijäsenyys on tarkoitettu alle 19-vuotiaille. Sisältää Suomen Kiipeilyliiton kiipeilyvakuutuksen.


Mikäli sinulla on kysyttävää jäsenyyksistä, ole yhteydessä urheilukiipeilijat@gmail.com.